Orașul natal al marii campioane a sărbătorit două zile prin activități sportive pentru copii. Fundația Nadia Comănecia adus pentru prima dată în Onești proiectul ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Onești, cu sprijinul Primăriei Onești și reprezentanților Consiliului Local. Nadia a transmis un mesaj emoționant pentru toți oneștenii.

”Pașaport pentru Sport” pentru 14 discipline sportive

Parcul Municipal din Onești a fost luat cu asalt sâmbătă dimineața de sute de copii dornici să participe la evenimentul ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport”, eveniment care le-a oferit șansa unică de a-și testa gratuit abilitățile sportive la nu mai puțin de 14 discipline sportive.

”Acest proiect este inspirat de  evenimentul devenit tradițional  în Statele Unite ale Americii  – ”Bart&Nadia Sports Experience” – la care participă anual mii și mii de persoane. Acțiunea are loc în parteneriat cu Primăria  orașului Oklahoma City  și este un adevărat  festival al sportului și sănătății, adresat familiilor. Oneștiul este unul dintre puținele orașe care continuă să aibă  unul din cele mai puternice cluburi  municipale de sport și este un oraș – fanion  care demonstrează că România are capacitatea  de a forma valori sportive”, a declarat Ingrid Istrate, director al CSM Onești.