Persoane juridice | CSM Onesti

Persoane juridice

Alege să redirectionezi 20% din impozitul datorat Statului!

Împreună susținem efortul colectiv de a crește sportul oneștean. Dacă iubești sportul și îți dorești să te alături proiectelor noastre, cu siguranță contribuția ta va aduce un aport pozitiv în procesul de redresare și ocrotire a sportivilor generației de astăzi și de mâine!

Din venitul impozabil, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ne ajuta să ne susținem financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele dumneavoastra. Și puteți decide să ne fiți alături.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza CSM Onesti, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare.

Sumele strânse vor fi direcționate cu transparență în pregătirea sportivilor, deplasări în cantonamente de pregătire, competiții , medicație și susținătoare de efort, echipament, indemnizații și premii în urma medaliilor câștigate.

Numele sponsorilor vor fi afisate in mediul online cat si la toate evenimentele si competitiile organizate de catre CSM Onesti.

Procedura de redirecționare este simplă:

Descarcati din atasament si completati CONTRACT SPONSORIZARE în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei.

Nu uitați să completați și să depuneți la ANAF DECLARATIA 177 (o regasiti in atasament cat si pe portalul ANAF)!

Declarația 177 nu reprezintă o donație sau o cheltuială, ci o redirecționare din impozitul deja plătit. Suma sponsorizată este plătită către organizația non guvernamentală de către ANAF, nu de către companie.

Model completat Declaratie 177:

.
Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în  GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: csmonesti@yahoo.com

Mulțumim sponsorilor și partenerilor: