Persoane juridice | CSM Onesti

Persoane juridice

Redirectionati 20% din impozitul datorat Statului

În luna decembrie, compania ta plătește impozitul pe profit. Alege să direcționezi 20% din acesta către sportul oneștean!

Împreună susținem efortul colectiv de a crește sportul oneștean. Dacă iubești sportul și îți dorești să te alături proiectelor noastre, cu siguranță contribuția ta va aduce un aport pozitiv în procesul de redresare și ocrotire a sportivilor generației de astăzi și de mâine!

Clubul Sportiv Municipal Onești este înregistrat în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale 

DESCARCA DECLARATIA 177
DESCARCA CONTRACT SPONSORIZARE
DESPRE SPONSORIZĂRI
Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza CSM Onesti, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere.
  1. SOCIETATE COMERCIALĂ – În cazul societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor efectuate se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii de 0.75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  2. MICROÎNTREPRINDERE – Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV la nivelul valorii de 20%.
Sumele strânse vor fi direcționate cu transparență în pregătirea sportivilor, deplasări în cantonamente de pregătire, competiții , medicație și susținătoare de efort, echipament, indemnizații și premii în urma medaliilor câștigate.
Numele sponsorilor cât și raportarea sumelor constituite din donații și sponsorizări o sa fie publicate trimestrial pe site-ul nostru. Permanent veți ști ce s-a făcut cu donațiile dvs.
.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: csmonesti@yahoo.com

Mulțumim sponsorilor și partenerilor: